English   Deutsch   Español   Français   Russian   Româna   Video   
 

   www.romania.alivemax.com 
   distribuitor 

 


  
Vizita Gratuita      Intra în contul tau     

 

   

   MASQUE FACE LIFT       SERUM 24 K GOLD   
Acest produs este bogat in substante nutritive pentru a hidrata si hrani pielea. Folositi crema hidratanta dupa lotiunea tonica pentru a completa aplicarea programului Instant Face Lift. Crema hidratanta poate fi folosit oricand, dimineata sau seara, pentru a furniza substanţe nutritive esenţiale pielii si tenului dumneavoastra.


4 Etape Simple pentru un Ten cu aspect mai tânar, mai Ferm si mai Radios

Cleanser Instant Face Lift Toning Mist Moisturizer
 

   
   REVOLUTION - Une véritable Percée dans les Soins du Rajeunissement de la Peau

.
 
ALOE VERA - Unul dintre ingredientele principale este acemannan, o polizaharidă cu lanţ lung. În uzaj extern se foloseste pentru abcese, acnee, atlet pe picior, eczeme, herpes, cicatrizarea rănilor, vânătăi, matreata, caderea parului.
Aloe vera este folosit ca un remediu casnic si pentru calmarea arsurilor minore (arsuri solare d
e exemplu) sau mâncărime. La exfoliere învelisul extern este atent separat de seva, caci nu trebuie contaminate derivatele anthracenes aderente partii interioare a învelisului - gelul. Pentru a stabiliza vitaminele C şi E sunt adăugate la un proces brevetat şi stabilizeaza gelul in rezervoare de otel inoxidabil. Supus la temperaturi mai scazute, se petrece o reacţie chimică ce permite menţinerea senzaţiei de căldură. Aloe Vera poate interacţiona cu creme cu hidrocortizon.

SALCÂM - Salcâmul face parte din familia leguminoaselor (Fabaceae), subfamilia Mimosa (Mimosoideae). Genul cuprinde aproximativ 1450 de specii. Senegal Acacia ajută pielea în lupta împotriva ridurilor şi contribuie la o mai buna hidratare a pielii.


PORUMBUL DULCE (ZEA MAIS) - este o planta anuala din familia porumbului. Acesta contine diferite substante active: vitamina C este principalul ingredient activ, Keratinoida, acid ascorbic, inozitol, acizi graşi şi uleiuri esenţiale, guma, glicozide amare, substanţe în stare proaspătă, răşinoase precum şi saponine

CHONDRUS CRISPUS sau Carragheen - Este o alga rosie cunoscuta si sub denumirea de muschi irlandez si are ca ingrediente principale diferite polizaharide structurate, caragenan, care au proprietăţi diferite, ele sunt formate în soluţie apoasă de un gel coloidal. Ingredientele de muşchi irlandez au proprietăţi hidratante şi calmante. Potrivit rapoartelor recente Chondrus Crispus nu are potenţial alergen. Astfel este considerata foarte compatibila cu pielea.
BIOZAHARIDE POLIZAHARIDE - Polizaharidele (cunoscute de asemenea sub numele de glicani) sunt carbohidrati care un număr mare (cel puţin 10)de monozaharide (zaharuri simple) sunt legate între ele prin legaturi glicozidice. Polizaharidele sunt importante pentru plante, animale şi desigur pentru oameni constituind substanţe nutritive de baza precum si rezerve.
ACAI - Euterpe oleracea este un palmier din America du Sud, care creste în principal în partea de jos a Amazonului si poate atinge o înaltime de pâna la 25 de metri. Fructul de Acai contine o combinatie iesita din de ingrediente active si este în mod particular bogat în antioxidanti. Acaí contine de asemenea si vitaminele B1, B2 et B3, vitaminele C si E, fosfor, calciu, potasiu, acizi grasi esentiali omega-6 si omega-9, fitosteroli si alti componenti. Efectele pozitive asupra sanatatii au fost dovedite stiintific pe o perioada îndelungata.
ROZMARIN - Contine uleiuri esentiale (pâna la 2,5% de acetat de bornyl, cineole, camfor, pinen), taninuri amare, flavonoide (Apigenein, luteolina, etc), acizi vegetali (acid rozmarinic, acizi triterpenici), saponine, răşini. Rozmarinul actioneaza ca un dezinfectant, anti-oxidant şi este antimicrobiene. Acesta conţine potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor.
ECHINACEA - Echinacea este o planta straveche. Chiar şi indienii din America de Nord foloseau echinacea ca planta medicinală pentru cicatrizarea rănilor. Rudbeckia, specie derivata din Echinacea are o funcţie suplimentară pentru sistemul imunitar. Acesta se manifesta prin influenţarea activitatii de hialuronidaza a  ţesutului bacterian. Cultura sa: în America de Nord si Rusia. Funcţia INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients): Normalizeaza glandele sebacee, ajuta la vindecarea ranilor precum si folosit ca anti-inflamator.
CEAI VERDE (CAMELLIA SINENSIS) - Planta de ceai (Camellia sinensis) este o specie de plante din care se produc diferite varietati de ceai. Reputatia Ceaiului Verde de Camellia Sinensis este cunoscut de mii de ani, încă din antichitate. Frunzele de ceai sunt Purinalkaloide: contin pâna la 5 la suta cofeina. Alte componente notabile: saponine, carotenoizi, aminoacizi si minerale.
SALCIA ALBA - (Salix Alba) - Utilizarea scoarţei de salcie dateaza înca din antichitate. Un ingredient activ important este salicinul, care este convertit în organism în acid salicilic si are proprietati anti-inflamatorii. De asemenea, în scoarţă de salcie sunt continute si taninuri astringente. Folosite pentru produsele cosmetice naturale. Funcţia INCI: dezinfectare, matreata, vindecarea şi întreţinerea pielii.
SODIU PCA - APC (Acidul Pirolidon Carboxilic) este derivat din acidul glutamic. APC poate fi descrisă ca o crema naturala pentru pielea umana. Sarea de sodiu a acidului pirolidon carboxilic (sodiu APC) se gaseste în epiderma umana şi are misiunea de a o proteja împotriva uscarii. Sursa: Lista de cosmetice Oekotest. Efect INCI: Creşte flexibilitatea si elasticitatea pielii, si este folosit pentru produsele cosmetice naturale. Pastreaza nivelul de hidratare, catifeleaza şi protejează pielea.

RODIA - (Punica granatum) este o plantă care acum este atribuita noii versiuni a familiei Lythraceae Lythraceae). Rodia este un fruct menţionat în Biblie. Este considerata facând parte dintre cele mai vechi plante medicinale şi fructe. Un efect tonic anti-imbatranire a fost demonstrată pe epidermă şi un efect antirid. Contine vitamina C, vitamina E, beta-caroten, seleniu, zinc şi polifenoli. Grenada protejeaza celulele pielii impotriva radicalilor liberi. Actioneaza ca un antioxidant. Puterea de protecţie a celulelor este de trei până la patru ori mai mare decat a ceaiului verde sau a vinului roşu. Grenada optimizează metabolismul celular.

Flavonoidele din rodie permit prevenirea iritarilor cutanee.

Grenada are un efect calmant si linistitor pe pielea iritată şi uscată.

Extractele din fructul de rodie au un efect de echilibrare asupra tenului mixt, micsoreaza porii şi conferă tenului un aspect mai uniform .

GOJI - Numele sau latin este Lycium Goji. Lăstarii care produc fructele de Goji provin din regiuni din Asia şi sunt cunoscute de mai mulţi ani în Germania, ca "Fructul Lupului" sau "Fructul vitei de vie de casatorie". Nimeni nu ia în considerare cu mai multa atentie tradiţiile stravechi referitoare la sănătate decât ştiinţa modernă. Si sunt tocmai aceste studii ştiinţifice, care nu doar ca au confirmat efectul miraculos al fructului de Goji, dar au si dovedit ca are un potenţial nutritional extraordinar de mare. Astăzi poate fi chiar demonstrată statistic în fapte: Goji este considerată pe departe ca fiind fructul cel mai nutritiv de pe planetă. Peste 18 aminoacizi, 21 oligoelemente şi vitaminele A, B2, E, B1, sau vitamina C pot fi detectate în fructele de Goji.
GLICERINA - este obtinuta prin esterificarea glicerolul cu trei acizi graşi. Glicerina este o substanta polivalenta cu multe întrebuintari. Printre altele, aceasta este inclusă în creme cosmetice. Glicerina naturala este obţinuta în principal din uleiul de cocos si acţionează ca un element constructiv esenţial în toate uleiurile vegetale, prin simplu clivaj hidrolitic (= împiedica eliminarea apei. Utilizare / Impact: Mentine hidratarea, favorizeaza catifelarea si este folosita în produsele cosmetice în principal ca agent de mentinere a hidratarii.
DIOXIDUL DE TITAN - Este o substanţă naturală de origine minerală, folosit ca un filtru UV. Dioxidul de titan formeaza pe piele un strat foarte subtire, care reflectă UVA şi UVB. Acesta este adesea folosit ca un filtru UV de securitate pentru copii. Este chimic stabil, netoxic şi sub numele de E171 ca aditiv alimentar, de exemplu, se regăseste în pasta de dinti, guma de mestecat şi bomboane contra tusei, şi în virtutea CI 77891 ca un pigment în produsele cosmetice.
GRAPEFRUIT URIAS (CITRUS GRANDIS) - Fructul gigant de Grapefruit (Citrus Grandis) provine din Asia de Sud (Thailanda, Malaezia). INCI / CTFA: Citrus Grandis (Grapefruit) Ulei pentru îngrijirea pielii. Origine: Derivat din grapefruit. Efect: efect stimulant asupra microcirculatiei pielii.
TETRASODIUM EDTA - Acidul etilendiaminotetraacetic şi sărurile sale, într-un cuvânt, EDTA este un agent de piele folosit ca un conservant. EDTA este produs sub forma de săruri separate, în special EDTA disodic şi EDTA calciu disodiu. EDTA actioneaza ca un antioxidant puternic pentru a preveni ca peretii vaselor de sânge sa fie afectati de catre radicalii liberi.
ETHILHEXGLICERINA / GLICEROL  - Funcţia INCI: vindecarea pielii. Glicerina este o substante extrem de polivalenta. Printre altele, este prezentă în produsele cosmetice ca agent hidratant datorită proprietăţilor sale de retenţie a apei.
 
 

 
 

Login | Contact | Companie | Confidentialitate | Anti-Spam | CGV Vortex Link | Brosuri | Certificate

Nota Importanta: Aceste produse nu sunt destinate a înlocui traitementul patologiilor sau bolilor
Sunteti pe site-ul Distribuitorului agréat
AliveMax România  Accesati direct pe Site-ul Companiei AliveMax

© 2009 - www. AliveMax.ro